Mumsigast av allt.

Jag fick en efterfrågan på recept av min favoritefterrätt, självklart ska ni få det!

Den heter Mascarponepizza med färsk persika, och är nästan ännu godare dagen efter!
Ingredienser:
1/4 sats pizzadeg (se grundrecept)
1/2 burk (125g) ricottaost
1 dl jordgubbar
1 dl hallon
2 persikor
1/2 burk (125g) mascarponeost
50g mandelmassa
Skal av en citron
25g mandelspån
1/2 dl pistagenötter
1 msk råsocker
Florsocker till garnering
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250 c.
2. Gör pizzadegen enligt grundrecept.
3. Kavla ut degen tunnt och bred utt ett lager ricottaost.
4. Klicka ut mascarponeost och riv på mandelmassa och citronskal.
5. Skiva jordgubbarna och persikorna och fördela dem och hallonen över pizzan.
6. Strö över mandelspån, grovt hackade pistagenötter och råsocker.
7. Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter.
8. Låt svalna något och pudra sedan på florsocker.
Njut.

Detta inlägget är tidsinställt, för nu är jag nämligen påväg till Spanien! Hoppas på att kunna blogga lite därifrån också. Hej så länge!
Kommentarer
Postat av: Madeleine
åh så gottigt! kommer receptet från leila?
Postat av: STYLE CRUSH
ÅH SÅ GOTT! :)
Postat av: Anonym
jaa tack så mycket, det ska jag baka på en gång! :)
Postat av: Ann-Sofi
Åh det låter jättegott:)
Postat av: Petra
Ramlade in här av en slump idag. Verkligen fin och jättehärliga bilder. Jag kommer tillbaka! :-)
Postat av: Marit
Det stämmer, receptet är från Leilas One more slice. Världsgott!
Trackback