Med blommor och blad.

Någon dag innan mitt kalas lagade jag mat och pysslade samtidigt.
Matresultatet blev mycket bra.
Likaså pysselresultatet.
Nästan som att ha riktiga blommor, som aldrig dör.
Här hittar du instruktioner för blommorna.

Maten som slukats.

Jag har inte bloggat under en tid nu, men jag har såklat ätit massa gott för det!
Brunch är bland det bästa jag vet.
Fattiga riddare med banan, sirap och kanel till brunch.
En dag gjorde vi egen chokladmousse till efterrätt, det var minst sagt smarrigt.
Phad thai.
Kaffe och kanelbulle.
Vegetarisk carbonara.
På alla hjärtans dag fyllde jag år och fick brunch till frukost!
Sedan åt vi sushi till lunch.
Och jag fick en hjärtsemla istället för tårta.
Födelsedagskvällen avslutades på en fransk restaurang med massa vitlök.
Det var lite av vad som ätits under bloggpausperioden. Alla bilder är från min instagram.

RSS 2.0