Jullov!


Promenad med hunden i Karlstad på Julafton.JUL i Sätra

Juldagsparty

Högst upp i våningssängen

Syskonen

Jag och Anders på konsum i rättvik

Vandring i RättvikWikingfalafel och julmust.


Tomtemysteriet


Det snöar som aldrig förr ute, jag sitter inne i stugvärmen och knåpar på min textrespons till skrivarkursen. Och dricker kaffe. Jag har haft besök av tomten på min blogg. Det började med att  tomten uppskattade min rosett-fascination. Sedan fick jag ett långt inlägg, som till viss del kan tyda på att tomten är en hon. Jag tycker detta är mycket spännande. Det blir som en liten följetong här i bloggen. Nu ska jag fånga en snöflinga på tungan och vänta på att tomten hör av sig igen. Så, tomten, om du läser detta - Jag hoppas att det löser sig med tv- boxen!

Min korrespondens med jultomten:jultomten om Rosett:

vad kul att du har hittat något som du verkligen gillar marit!Marit om Rosett:
Tack TOMTEN! Ps. Jag önskar mig en ponny i julklapp. Ds.


Julomten om Snöstorm!!:
Tycker jag är kul, bara det att enligt smhi så ska det inte ligga kvar och då kan det kvitta, blir ju bara blött och kladdigt då ju!
Ringde precis till viasat o kollade med dem varför jag fick brev om att jag ska säga upp abbonemanget igen.... Svaret blev att det var för att jag skulle få addressen dit parabolkortet skulle skickas! ???? Skumt, kunde de då inte bara skrivit den i brevet? Oxå dåligt var det väl att jag sa upp abbonemanget två veckor före bindningstidens slut och ändå fick vi tre månaders uppsägning!!!! 30 dagar före abbonemangstidens slut skulle det vara för omedelbart avslut, silly mej som trodde att man inte kunde säga upp innan tiden gått.. Jaja, det kvittar, nu har vi till februari på oss att klura ut vad vi ska ha istället. Mannen vill inte ha något, jag kan inte leva utan 3:an och femman och så behöver ju barnen nåt... Inspelningsbar box ligger högt på önskelistan iallafall och inga bindningstider tack! Lutar åt boxer, men vi bor ju på vischan så antenntäckning och sånt måste kollas först... Suuuuck....
Nu ska gubben ut i laggår´n och ställa iordning åt fåren inför vintern, gissa om han kommer att stinka sen... Fårisarna skall in om cirkus två veckor, nya baggen är sååå snygg, brun ull har han! Ska bli kul o se hur lammen blir, vem vet de kanske blir lika gamla baggen? Ha det bra marit så ses vi till jul'n

Snöstorm!!


Jag och Rickard har varit förkylda sedan i lördags. Idag fick det vara nog med sängliggande och lägenhetskarantän, vi tog bussen i snöovädret för att åka till Erikshjälpen i Spånga. Jag köpte en fin TIGER kavaj för ynka 49 spänn. Den var skrynklig på köpet men det redde jag ut. Kolla bara:


Det gittriga damlinnet köpte jag också, för 29kr.
Sedan nös jag! Måste vart all snö............................

*Önska önska önska...*


Klädhängaren "Hang it all" av Eams från Designtorget.

Guldprickigt kakfat från Indiska.

Ask från Indiska.


Ett fint paraply, som Cathrine Deneuve har i Paraplyerna i Cherbourg.


Bakboken "Två systrars söta"


Festliga muffinsformar.


Pastelliga plastskålar från RICE och kylskåpsmagneter.


Retrolampa och Wallsticker Filmklappa från Bloomingville by TrendKompagniet finns också på NUNC.
En liten bostonterrier!...fredag, lördag, freda, lörda...
Jag poserar.

Skarpt vinglas, suddig Kei.

Anna och Kei.

Julfest.


Ja, det var skoj det!


RSS 2.0