Söndagsmiddag en lördag.

Nu kommer ännu mer matbilder, från en världsgod söndagsmiddag, i lördags.



Hasselbackspotatis, lins och morotsbiffar, kantarellgräddsås och sallad. Till det drack vi iste. Mums! Ibland är det värt att stanna hemma en hel lördag för att planera, laga och äta mat tycker jag.
Kommentarer
Postat av: Jessica
Ååh, ser helt himmelskt gott ut.
Och söndagsmiddagar gör sig oväntat bra på lördagar!
Postat av: Malin
Åh va gott det ser ut! Hur gör man morotsbiffar?
Postat av: Marit
Morotsbiffarna görs på följande vis: riv morötter, ca två tre per person, koka upp en deciliter linser per person och blanda med hackad lök, ett ägg per person, vitlök, färsk timjan, salt och peppar och potatismjöl så de håller ihop, ca tre matskedar per person. Stek så biffarna blir genomstekta, i mycket smör.
Postat av: Emelie
Åh gud vad gott!!
Postat av: Lisa
mums värre!
Trackback