Trerätters en helt vanlig tisdag..

Förrätten var min egen variant av rårakor. Med creme fraiche, parmesan och rödlök på.
Huvudrätt: Broccoli & blåmögelostpaj med champinjoner och purjolök. Och ruccolasallad med balsamvinegrette och creme fraiche.
Efterrätten var digestivekex med cambozola och camenbert, mangochutney, persika och hallon.
Det var vad jag svängde ihop en mörk tisdagseftermiddag, av det vi hade hemma.
Trerätters borde man äta oftare tycker jag. Speciellt på vardagar.

Kommentarer
Postat av: Elise

Det har du verkligen rätt i! (pun intended hihi)

2011-01-20 @ 23:06:06
URL: http://elzplz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0