Våfflan



Jag lagade spenatvåfflor med soltorkad-tomatyoghurt.


2 dl   vetemjöl
2 dl   fullkornsmjöl
2 tsk   bakpulver
1 tsk   salt
2,5 dl   mjölk
2 st   ägg
1,5 dl   spenat , hackad
  

 
   
   
   

Tillagning
ca 5 stora våfflor

1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke, och vispa ner mjölken. Tillsätt ett ägg i taget.

2. Hacka spenaten fint och häll ner i smeten.

Servera med valfri röra! Jag gjorde en på grekisk yoghurt, soltorkade tomater och sambal oelek.

Kommentarer
Postat av: Miriam

Dt här låter ju jättespännande!

Måste provas:)

2009-01-29 @ 12:14:29
URL: http://miriamskafferep.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0