Önskaönska!


Nu när man snart fyller år och allt, kan man ju passa på att önska extra mycket!! Att önska är mycket roligare än att köpa tycker jag.


Kakfat och produkter från Paul&Joe

Ett snitsigtarmbandsur

Böcker..

En tjusig kristallkrona

Marimekko-skålar

En skranglig fågelbur

Det vore något..

Presentkort på Twilfit

En glaskupa

En fin stol.. och gammalt udda porslin

Antika ringar

Espressomaskin

En tur..

i luften...

Kommentarer
Postat av: kajsa

hej raring.

jo, Väddö är jättebra! Här är det viktigast att utvecklas & komma med idéer, sen så flyter allt på. Ibland kan man bli galen på att vi har lite lite lärartimmar på sömnadssidan, men de säger att de ska lösa det nu när de nya kurserna kommer! Malin är en fantastisk sömnadslärare & ett sånt himla stöd, så jag tycker verkligen att du ska söka!

2009-02-06 @ 20:12:43
URL: http://blackisthenewblack.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj jag får svindel när jag ser skidliften...

drömde en gång att jag åkte skidlift - just en sån fyrasitslift - över Lund. Lund såg i drömmen ut som den sönderslasade och gråa miljö jag tänker mig att "1984" utspelar sig i.

...och efter en tids våndande i liften dök det plötsligt upp en säl bredvid mig, som började bli närgången och plötsligt var jag inte fastspänd utan höll på att tippa ut och är du verkligen säker på att du önskar dig en tur..? puh

din blogg är fin!

2009-02-06 @ 20:17:32
Postat av: Little Peaché

Din blogg är alldeles fantastisk!

Jag vill aldrig sluta läsa!Kram på dig

2009-02-07 @ 14:36:14
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Marit

Anonym: Wow, vilken dröm. någon borde måla en tavla av den. med sälen. vem är du?L.P: Tack för det, roligt att du tycker så.

2009-02-08 @ 14:35:34
URL: http://tantmarit.blogg.se/
Postat av: anonym

Vem är jag, mer än att jag DRÖMMER KONST? haha, är man konstig om man känner sig stolt över sin dröm? det är man nog...har tyvärr ingen fiffig blogg att hänvisa till... men vetdu! just kom jag på att jag måste ha ett komplicerat förhållande till djur, jag måste känna någon slags maktförskjutning oss emellan... jag har drömt två drömmar om min katt, i vilka han har förmänskligats. i den första drömmen började vi med att ha roligt tillsammans, vi skrattade med varandra, ända till förnedringen satte in: jag tittar bort och min katt hånler mot mig..!

andra gången börjar drömmen med att jag ligger bredvid honom. han på rygg. jag på rygg. jag klappandes på hans mage. han njutande, men lite för njutande för plötsligt ser han tvingande på mig och börjar med sina vita tassar att dra mer min hand mot hans lilla, knappt existerande snopp.

nu tror du kanske att jag hittar på mina drömmar, men fan jag håller med; sälen skulle gestaltats i ett stycke konst. och det hade mina katt-drömmar också kunnat. det ligger bra i tiden – djuren våldtar, förnedrar och hånskrattar åt människan. synd jag inte målar.jag är också en som, olyckligt för dig, får igång mina ord i kommentarsfält…

2009-02-09 @ 16:06:05
Postat av: Marit

Anonym: Ja, ungefär så. Jag tror fortfarande, trots dagens blogghysteri, att man kan vara någon utan att ha en blogg. Nej, jag vet att det är så.Jag undrar över hur relationen till din katt blev efter dina drömmar om honom.. Jag minns själv en dröm jag hade, om en kille på skolan som jag inte alls var attraherad av i verkligheten, men i drömmen var jag det. I drömmen ville jag verkligen ha honom. Och den känslan satt kvar dagen efter, i skolan. Eller ganska många dagar faktiskt. Jag kan tänka att det blir en annan situation om man skulle bo med personen i fråga, och om personen var en katt.. Men jag vet inte.

2009-02-09 @ 17:53:56
URL: http://tantmarit.blogg.se/
Postat av: emma

jag fick ett presentkort på twilfit i julklapp, men det har inte blivit av att jag använt det än. nattlinnet som jag planerat att köpa var slutsålt, just typiskt.

2009-02-14 @ 23:56:18
URL: http://ohglory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0